Beoordeeld met een 8 na 2737 beoordelingen

Over ons

Sloggies.be: het grootste online verkooppunt van Sloggies in België

Sloggies.be is een handelsnaam van Vetex BV. Op Sloggies.be wordt al sinds 2011 uitsluitend Sloggi ondergoed en badmode verkocht. Wij zijn een officieel Belgisch verkooppunt van het merk Sloggi.

Sloggi ondergoed

Het merk is in 1979 begonnen als fabrikant van damesondergoed; in eerste instantie produceerde Sloggi alleen slips. In 1986 is Sloggi begonnen met de productie van mannenondergoed. De slips voor mannen van Sloggi verdrongen al snel de populariteit van de loszittende boxershorts. Tot op heden is de slip het meest gedragen ondergoed door mannen. Sloggi is later ook een strakke variant op de boxershort gaan produceren. Sinds 1979 heeft Sloggi meer dan een miljard slips verkocht in meer dan dertig landen.

Vetex anno 1967

In 1966 startte Henk van Veghel met het verkopen van textiel op de markt. In 1967 opende hij zijn winkel in Eindhoven; Vetex, wat staat voor ‘Van Veghel Textiel’. De winkel op de Roostenlaan 140 is jarenlang een begrip in Eindhoven geweest. Een groot assortiment ondergoed, nachtmode, badmode, beddengoed, handdoeken en keukentextiel werd aangeboden met persoonlijk passend advies. Ellen van Veghel, dochter van Henk van Veghel, werkte van jongs af aan al in de winkel. In 1997 nam zij met veel plezier de winkel over, om het werk van haar vader voort te zetten. Zij is sinds 1997 de directrice van Vetex B.V..

Opening webshops

In 2009, toen veel webwinkels hun start maakten, opende Ellen de webshop Vetex.nl. Na een rustige start kwam daar een jaar later Sloggies.nl bij.  De webwinkels groeiden binnen een jaar al snel, waarna er nog meer webwinkels bij kwamen: sloggies.be, kinderondergoed.com en tencateondergoed-vetex.nl. Tegenwoordig zijn wij het grootste online verkooppunt van Sloggies in België.

BeCommerce

Al sinds 2010 is Sloggies.be aangesloten bij de BeCommerce-organisatie. Dit betekent dat wij een betrouwbare en veilige webshop hebben en hier het keurmerk voor mogen dragen.Wij mogen hierdoor ook het Ecommerce Europe-keurmerk dragen.

Thuiswinkel Waarborg