Beoordeeld met een 8.1 na 3195 beoordelingen

Heren slips: vind uw favoriet

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvolle herenslips, dan denkt u natuurlijk meteen aan Sloggi. Sloggies beschikt over een groot assortiment en een gevarieerd aanbod herenslips. Veel modellen herenslips komen dan ook terug in verschillende collecties. Ondanks dat de stijl en de stof iets verschillen, blijft de pasvorm steeds dezelfde. Ontdek daarom ook uw favoriete herenslips om deze toe te voegen aan uw collectie ondergoed!

1-36 van 88 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-36 van 88 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende modellen herenslip

Voor iedere gelegenheid vindt u een bijpassend model herenslip. U kunt kiezen uit wat kleinere modellen, zoals de midi of mini, maar als u op zoek bent naar een normale ‘traditionele onderbroek’, kiest u natuurlijk voor het midi-model. Voor een wat hogere tailleband kiest u de maxi en voor een slip met niet te veel stof om het lijf, kiest u een tanga. Shorts zijn verkrijgbaar met korte en lange pijpjes. Zo kunt u een short met korte pijpjes dragen onder een wat strakkere broek – zodat de pijpjes niet opkruipen bijvoorbeeld – maar voor een loszittende broek is een short met lange pijpjes natuurlijk perfect. Bent u eenmaal fan van een bepaald model, dan kunt u dit model in de verschillende collecties terugvinden.

Sloggi-herenslip: combinerende collectie

Samen met uw Sloggi-herenslip, kunt u eveneens een bovenstuk kopen. U combineert deze uit dezelfde collectie, zoals een tank of een T-shirt met een ronde hals of v-hals. Ontdek ook ons nieuwe voordelige katoenen T-shirt – dat verkrijgbaar is in een dubbelpack en extra voordelig geprijsd is!