Met de badmode van Sloggi ben jij klaar voor de zomer!

Ben je toe aan een nieuwe bikini of badpak? De badmode van Sloggi zit als gegoten én oogt heel trendy en stijlvol. Houd je van effen of juist van multicolour en vrolijke prints? Aan jou de keus. De meeste badmode van Sloggi droogt snel. Op de cups van sommige bikini’s zit bijvoorbeeld permanente sneldroogcoating. Verder is Sloggi-badmode meestal gemaakt van een milieuvriendelijke stof die lang mooi blijft. In veel gevallen is deze stof zelfs chloorbestendig, wat natuurlijk een groot voordeel is als je vaak naar het zwembad gaat. Ben je benieuwd naar onze Sloggi-badmode? Kijk dan snel verder!

Met de badmode van Sloggi ben jij klaar voor de zomer!

Ben je toe aan een nieuwe bikini of badpak? De badmode van Sloggi zit als gegoten én oogt heel trendy en stijlvol. Houd je van effen of juist van multicolour en vrolijke prints? Aan jou de keus. De meeste badmode van Sloggi droogt snel. Op de cups van sommige bikini’s zit bijvoorbeeld permanente sneldroogcoating. Verder is Sloggi-badmode meestal gemaakt van een milieuvriendelijke stof die lang mooi blijft. In veel gevallen is deze stof zelfs chloorbestendig, wat natuurlijk een groot voordeel is als je vaak naar het zwembad gaat. Ben je benieuwd naar onze Sloggi-badmode? Kijk dan snel verder!Filter

Welke Sloggi-badmode past bij jou?

Waar de één liever in bikini loopt, vindt de ander een badpak veel fijner. Wil je weten wat de voors en tegens zijn van badpakken en bikini’s? Zo kun je beslissen welke Sloggi-badmode het beste bij jou past.

Bikini

Wil je graag een kleurtje krijgen en vind je het ook belangrijk dat je buik bruin wordt? Dan is een bikini echt iets voor jou. Verder kun je je borsten met een bikini gemakkelijker wat meer volume geven. Een bikini geeft je ook wat meer combinatiemogelijkheden. Je kunt een bikinitop combineren met verschillende broekjes en andersom. Koop bijvoorbeeld een Sloggi-bikinitop en een Sloggi-bikinibroekje met dezelfde prints én daarnaast een extra Sloggi-bikinibroekje in een kleur die bij de prints past. Andersom kan natuurlijk ook: een effen bikinitop en bikinibroekje én een extra bikinibroekje met prints in bijpassende kleuren. Zo kun je naar hartenlust combineren.

Badpak

Houd je je buik liever bedekt, bijvoorbeeld omdat je hier niet zo trots op bent? Of wellicht omdat je beter niet met je buik in de zon kunt zitten? Kies dan voor een badpak. In een badpak is je lichaam meer bedekt. Een badpak kan de vorm van je lichaam soms lichtelijk corrigeren, waardoor je een mooier figuur hebt. Verder zien veel badpakken er ook gewoon ontzettend leuk uit. De badpakken van Sloggi hebben vaak allerlei leuke details. Zo is er een badpak dat je aan twee kanten kunt dragen. De ene kant is effen, terwijl de andere kant bedrukt is met bloemen. Ben je uitgekeken op de kant met de prints, dan kies je voor de effen kant en andersom. Met één badpak krijg je tóch het gevoel dat je er twee hebt. Dit ‘reversible’ badpak heeft ook slechts aan één kant een schouderband, wat een speels effect geeft.

Deze Sloggi-badmode kun je kopen

Sloggi-badmode is vaak onderverdeeld in meerdere series. Een bekende serie van Sloggi is Shore. Deze badmode is een echte aanrader. De badpakken en bikini’s van Shore bieden je alle voordelen die je je maar wensen kunt.

Sloggi Shore-badmode: de voordelen

De Shore-serie heeft bikini's en badpakken in verschillende kleuren en met verschillende details. Shore-badmode is gemaakt van super rekbare REPREVE®-stoffen van geryclede plastic flessen. Door te kiezen voor Sloggi-Shore, draag jij dus je steentje bij aan het milieu. De stof is chloorbestendig, waardoor de badkleding lang mooi blijft. Dankzij de Creora® Highclo-technologie blijven Shore-badpakken en -bikini’s lang hun vorm behouden. Het vervelende van badpakken en bikini’s is dat die zo lang nat blijven. Hier is iets op gevonden. Op de cups zit permanente sneldroogcoating, een prachtige uitvinding!

Bikini zonder beugel kopen

De meeste bikini’s van Sloggi hebben geen beugel. Steeds meer vrouwen dragen graag een bikini zonder beugel. Vaak is comfort de grootste reden. Een bikini zonder beugel voelt meestal heel prettig aan. Dit betekent niet dat zo’n bikini geen ondersteuning biedt. Veel Sloggi Shore-bikinitops hebben voorgevormde cups. Koop een bikini van Sloggi en ervaar zelf hoe comfortabel die is! Een bikinitopje zonder beugel en andere Sloggi-badmode bestel je heel voordelig via onze webshop. Profiteer van lage prijzen en een snelle levering!