Beoordeeld met een 8.1 na 3195 beoordelingen

Online een comfortabele string kopen

Het kan fijn zijn een string te kopen voor onder een strakke broek of jeans. U geniet dan van hetzelfde comfort als van een slip, terwijl uw billen zo goed als onbedekt zijn. U ziet dan geen randen van uw ondergoed door een strakke broek, waardoor uw ondergoed nagenoeg onzichtbaar is. Strings zijn niet alleen praktisch, ze kunnen ook enorm sexy zijn. Omdat ze de billen niet bedekken, zijn strings minder verhullend, waardoor u heel wat verschillende verleidelijke modellen kunt kopen. De zijkant van een string is smal, wat ook veel ruimte voor variatie geeft. 

Verschillende soorten damesstrings

Een damesstring is dus verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen. U kunt hierbij denken aan een basisstring, die onzichtbaar is onder uw kleding en ook nog eens comfortabel aanvoelt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een damesstring van kant, met dezelfde comfortabele pasvorm. Uw vrouwelijkheid wordt hiermee nog eens extra benadrukt en doet u sexy voelen, terwijl u nog steeds van hetzelfde draagcomfort geniet.

Combineer uw damesstring

Als u liever geen slip draagt die uw billen helemaal niet bedekt, dan kunt u misschien even kijken bij het hipsterondergoed. Dat ondergoed bedekt de helft van uw billen, maar de pasvorm en uitstraling komen overeen met die van een string. Vergeet u ook niet uw Sloggi-string te combineren met een bh, shirt of top uit dezelfde of een andere collectie.