Sloggi-string

Een string is minder verhullend en kan er heel sexy uitzien. Toch kun je ook om andere redenen voor een string kiezen. Onder strakke kleding kun je al gauw de randjes van je onderbroek zien. Wil je dit voorkomen, dan is  het dragen van een string een goede optie. Bekijk op deze pagina ons assortiment Sloggi-strings!

Sloggi-string

Een string is minder verhullend en kan er heel sexy uitzien. Toch kun je ook om andere redenen voor een string kiezen. Onder strakke kleding kun je al gauw de randjes van je onderbroek zien. Wil je dit voorkomen, dan is  het dragen van een string een goede optie. Bekijk op deze pagina ons assortiment Sloggi-strings!Filter

Sloggi-strings die onzichtbaar zijn onder je kleding

Het voordeel van een string is dat die meestal onzichtbaar is onder je kleding. Om te voorkomen dat je de randjes van je string aan de bovenkant wel onder je kleding ziet, heeft de Sloggi ZERO Cotton String geschulpte randen. De string heeft dan geen rechte rand meer. Een ideale oplossing, want het zijn vaak juist de scherpe randjes van je onderbroek die zichtbaar zijn onder je strakke kleding. Met geschulpte randen heb je dit probleem niet meer. En zo’n geschulpte rand ziet er ook heel leuk uit. Het geeft de string iets sierlijks. Combineer je de Sloggi ZERO Cotton String met een bralette uit dezelfde serie, dan heb je een mooi, compleet lingeriesetje!

Terug van weggeweest: String boven broek

De ‘zichtbare string’ van twintig jaar geleden maakt een comeback! Sterren zijn al gespot met een string die boven een lage rok of heupbroek uitkomt: de hoog opgetrokken ‘G-string’. Tot voor kort was het helemaal over met de heupbroek. Iedereen omarmde de high waist broeken. Tóch lijkt daar verandering in te komen. Als celebrities beginnen met het dragen van een string boven een low waist broek, zal dit een ware trend worden.

Comfortabele Sloggi-strings

Wellicht vind je het maar ‘zo-zo’ om een string te dragen, bijvoorbeeld vanwege het oncomfortabele imago van de string. En misschien ben je het ook niet zo gewend om er één te dragen? Koop dan een Sloggi-string! Deze strings zijn meestal gemaakt van licht en dun materiaal dat heel prettig aanvoelt. Hierdoor voel je de string nauwelijks zitten. Veel exemplaren van Sloggi zijn ook naadloos uitgevoerd, wat een extra pluspunt is.

Sloggi-strings kopen

Zoek je een string, dan is een Sloggi-string zeker aan te raden. Sloggi-strings hebben een belangrijke eigenschap: ze zijn zo comfortabel als maar kan. Sloggi-strings zijn heel voordelig online te bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde string zo snel mogelijk in huis hebt!