Double Comfort: extra zacht ondergoed met veel stretch

Ben je op zoek naar comfortabel, zacht ondergoed met een hoog stretchgehalte? Kies dan voor Sloggi Double Comfort! Het ondergoed van deze serie is grotendeels gemaakt van katoen, mét Lycra voor de rekbaarheid. De naadloze tailleband en de platte naden zorgen voor extra comfort. En weet je wat Sloggi Double Comfort óók heel aantrekkelijk maakt? Het ondergoed uit deze Sloggi-serie ziet er heel sportief uit. Het kenmerkende Sloggi-logo op de brede tailleband, het blijft een mooi ontwerp. Je raakt er niet op uitgekeken!

Double Comfort: extra zacht ondergoed met veel stretch

Ben je op zoek naar comfortabel, zacht ondergoed met een hoog stretchgehalte? Kies dan voor Sloggi Double Comfort! Het ondergoed van deze serie is grotendeels gemaakt van katoen, mét Lycra voor de rekbaarheid. De naadloze tailleband en de platte naden zorgen voor extra comfort. En weet je wat Sloggi Double Comfort óók heel aantrekkelijk maakt? Het ondergoed uit deze Sloggi-serie ziet er heel sportief uit. Het kenmerkende Sloggi-logo op de brede tailleband, het blijft een mooi ontwerp. Je raakt er niet op uitgekeken!Filter

Wat maakt Sloggi Double Comfort-ondergoed zo speciaal?

Double Comfort is een hele bekende serie van Sloggies. Sommigen kiezen specifiek voor ondergoed van deze serie. Waarom eigenlijk? Wat maakt Sloggi Double Comfort zo speciaal? Je leest het hier!

Double Comfort-ondergoed is extra zacht

Als het ondergoed van één Sloggi-serie heel zacht aanvoelt, is het wel die van de Double Comfort-serie. Dit ondergoed is gemaakt van lekker zacht katoen met veel elastaan. Double Comfort-ondergoed van Sloggi is voorzien van extra lange, dubbellaagse badstof inzetstukken. Vaak hebben Double Comfort-slips een katoenen kruisje voor extra comfort en hygiëne. Het ondergoed van Double Comfort draagt het OEKO-TEX Standaard 100-keurmerk. Dit toont aan dat dit ondergoed geen stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid en dat dit hier ook uitgebreid op is getest. Hierdoor voelt Double Comfort-ondergoed dubbel zo zacht aan.

De tailleband is naadloos voor extra comfort

Bij Double Comfort-tops zit onder de buste een elastische, brede band zonder naden. Dit zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Ook de Double Comfort-slips hebben een soortgelijke, brede tailleband. Aangezien de tailleband geen naden heeft, voelt die heel prettig aan. Dit komt het comfort ten goede.

Het bevat veel Lycra voor de stretch

In Sloggi Double Comfort-ondergoed zit lekker veel Lycra, ook wel bekend als ‘elastaan’. Dit zorgt voor de stretch, oftewel de rekbaarheid. Een onderbroek met veel stretch kun je extra gemakkelijk aantrekken en heeft vaak een betere pasvorm. De stof van Double Comfort-ondergoed krimpt nauwelijks. Na het wassen kun je maximaal zeven procent krimp verwachten.

Sloggi Double Comfort-ondergoed heeft platte naden

Vind je de naden in jouw onderbroek of top al gauw hinderlijk? Bij het ondergoed van de Double Comfort-serie zijn de naden zódanig gemaakt dat deze heel aangenaam aanvoelen. De naden zijn heel plat, zodat je die nauwelijks voelt.

Double Comfort-ondergoed heeft een sportieve look

Kenmerkend aan Sloggi Double Comfort-ondergoed is de brede tailleband met het Sloggi-logo. Dit zorgt voor een stoere, sportieve look.

Sloggi Double Comfort-ondergoed kun je op hoge temperatuur wassen

Vrijwel al het Sloggi Double Comfort-ondergoed kun je op hele hoge temperaturen wassen, vaak wel op 60°. Check voor de zekerheid wel van te voren het wasvoorschrift. Dan weet je zeker dat je jouw Double Comfort-bralette of -slip ook zo warm kunt wassen.

Double Comfort-ondergoed dat je kunt kopen

Van Sloggi Double Comfort hebben wij uiteenlopende items in ons assortiment: van midislips en taislips tot boxershorts, body’s en bralettes. We noemen hieronder een paar populaire items.

Sloggi Double Comfort Top

Het is een veel gevraagd item: de Sloggi Double Comfort Top! Deze top voelt heel prettig aan. De top heeft geen beugels, maar wél voor een naadloze band onder de buste die voor optimale ondersteuning zorgt. De brede schouderbanden voelen heel aangenaam aan. Dankzij het grote percentage aan Lycra heeft deze top een groot stretchgehalte. Hierdoor kun je deze top heel gemakkelijk aan- en uittrekken, ook al heeft die geen sluiting. De Sloggi Double Comfort Top heeft heel bewust geen sluiting. Ook een sluiting kan immers vervelend aanvoelen. En wellicht vind je het sowieso vervelend om je bh steeds dicht te moeten doen met behulp van de haakjes. Kies dan voor de Sloggi Double Comfort Top, dan ben je hier vanaf!

Sloggi Double Comfort Tai Slip

Een bestseller is ook de Sloggi Double Comfort Tai Slip. Een taislip is bij de benen wat hoger uitgesneden, waardoor je billen iets minder bedekt zijn. Een Double Comfort Tai Slip heeft een mooie pasvorm en voelt tegelijkertijd heel comfortabel aan. Deze taislip ziet er ook heel sportief uit.

Sloggi Double Comfort-tops, -bralettes of -slips kopen

Ben je op zoek naar een Sloggi Double Comfort-top of -bralette? Of heb je Double Comfort-slips nodig, bijvoorbeeld Double Comfort Tai Slips of Double Comfort Shorts? Bij Sloggies.nl vind je een ruim assortiment aan Sloggi Double Comfort-ondergoed. Je kunt dit ondergoed online bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij het bestelde Sloggi Double Comfort-ondergoed zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!