Beoordeeld met een 8.1 na 3195 beoordelingen

Kanten slips: verleidelijk maar comfortabel!

Naast het dagelijkse basic-ondergoed, beschikt iedere vrouw wel over een grote collectie verleidelijke lingerie. Want ook al ziet niemand het, u voelt zich goed wanneer u mooie lingerie draagt. U heeft daarom een ruime keuze uit niet alleen mooie, maar ook comfortabele kanten slips bij Sloggies. We denken hierbij aan slips die helemaal van kant zijn, met een katoenen kruisje weliswaar. Deze kanten slips zijn uiterst comfortabel, in elk model slip verkrijgbaar en voelen erg zacht aan.

De kanten slips uit de Light Lace-collectie bijvoorbeeld, hebben dezelfde geschulpte randen aan de achterkant zoals de Light-collectie. Bovendien zijn ze, ondanks hun kanten verschijning, onzichtbaar onder uw kleding. Bekijk snel alle modellen kanten slips! 

Wilt u liever geen volledige kanten slips?

Als u liever geen volledige kanten slips draagt, dan kunt u een slip met kant bestellen. Deze slip met kant heeft dan bijvoorbeeld een bovenrand of een middenstuk met kant. Op die manier geniet u van hetzelfde draagcomfort van een gewone slip, maar ervaart u toch het gevoel en de uiterlijke verschijning van verleidelijke lingerie. Kies voor een slip met kant bij Sloggies.nl voor een vrouwelijke feeling met een hoog draagcomfort!