Herenshirts en -hemden van Sloggi

Shirts, onderhemden en tanktops zijn niet meer weg te denken. Je draagt ze dagelijks! Heb je eenmaal het comfort van Sloggies ontdekt, dan wil je niet meer zonder. Alle shirts, tanktops en hemden van Sloggi zijn gemaakt van lekker zachte en ademende materialen, meestal mét voldoende stretch. Een stretchy shirt geeft je optimaal comfort en zorgt voor een goede pasvorm. Sommige naden zijn onzichtbaar doordat ze geplakt zijn in plaats van genaaid. Ook dát komt het comfort ten goede. Deze naden zijn niet hinderlijk, want je voelt ze nauwelijks. Kies dus voor Sloggies! Welke herenshirts en herenhemden vind jij fijn om te dragen?

Herenshirts en -hemden van Sloggi

Shirts, onderhemden en tanktops zijn niet meer weg te denken. Je draagt ze dagelijks! Heb je eenmaal het comfort van Sloggies ontdekt, dan wil je niet meer zonder. Alle shirts, tanktops en hemden van Sloggi zijn gemaakt van lekker zachte en ademende materialen, meestal mét voldoende stretch. Een stretchy shirt geeft je optimaal comfort en zorgt voor een goede pasvorm. Sommige naden zijn onzichtbaar doordat ze geplakt zijn in plaats van genaaid. Ook dát komt het comfort ten goede. Deze naden zijn niet hinderlijk, want je voelt ze nauwelijks. Kies dus voor Sloggies! Welke herenshirts en herenhemden vind jij fijn om te dragen?Filter

Ons assortiment herenshirts en -hemden van Sloggi

Sloggi-herenshirts en Sloggi-hemden voor heren zijn een must have voor iedere man. Dit underwear is gemaakt van bijzonder comfortabel materiaal. Veel shirts en hemden zijn van katoen. Sommige items zijn echter gemaakt van modal en polyamide. Dit laatste geldt bijvoorbeeld voor shirts uit de Sophistication Premium Essentials-bodywearcollectie van S by Sloggi. Alle uitgekozen materialen hebben weer hun eigen voordelen.

Ondershirt voor heren

Op onze webshop tref je een ruim assortiment ondershirts voor heren aan: een soort onderhemden, maar dan met mouwen. Ondershirts zijn ideaal. Je draagt ze het hele jaar door, in de winter onder je kleren en in de zomer wellicht als ‘bovenshirt’. Een Sloggi-ondershirt voor heren heeft meestal een vrij nauwsluitend model. Dat maakt zo’n shirt heel prettig om onder je overhemd of trui te dragen. Zoek je een ondershirt dat zo min mogelijk zichtbaar is onder je kleding? Kies dan voor witte t-shirts voor heren. De witte t-shirts van Sloggi voor heren voelen heel comfortabel aan. Veel van deze shirts zijn zo dun en zacht dat ze bijna aanvoelen als een tweede huid.

Katoenen shirts

Veel Sloggi-shirts voor heren zijn gemaakt van katoen. Vaak is ongeveer 4% van elastaan, een synthetische, bijzonder rekbare vezel die ervoor zorgt dat het shirt een lichte stretch heeft. Veel shirts van Sloggi zijn gemaakt van biologisch katoen. Bij de productie van dit katoen zijn geen schadelijke stoffen gebruikt. De meeste katoenen shirts voor heren zijn op 40 °C te wassen in de wasmachine.

Hemden en tanktops voor heren

Een tanktop is eigenlijk een shirt zonder mouwen. Vooral in de zomer is een tanktop heerlijk. Natuurlijk kun je een tanktop ook gewoon onder je overhemd of trui dragen. Het heeft dan de functie van een onderhemd. Sloggi-hemden en Sloggi-tanktops voor heren zijn verkrijgbaar in allerlei basic kleuren, zoals wit, zwart en donkerblauw. De meeste Sloggi-hemden en Sloggi-tanktops voor heren zijn op hele hoge temperaturen te wassen in de wasmachine, vaak op maximaal 60°C of 95°C. Wil je weten op hoeveel graden je jouw gewenste hemd of tanktop kunt wassen? Lees dan de productinformatie bij het betreffende item op onze website.

Veelgestelde vragen over Sloggi-shirts voor heren

Sommige termen roepen misschien vragen op. Wij leggen graag het een en ander aan je uit. Lees hieronder antwoorden op veelgestelde vragen over Sloggi-shirts voor heren.

Wat is een t-shirt eigenlijk?

Een t-shirt is meestal gewoon een shirt. De T van t-shirt komt van de T-vorm van dit kledingstuk. Aan het begin hadden t-shirts ook een hele duidelijke T-vorm: de mouwen stonden bijna haaks op de body. Later kwam men op het idee om de mouwen aan de bovenkant een beetje schuin te maken. Zo was het t-shirt aan de bovenkant wat meer passend. Vroeger werd een t-shirt vooral gebruikt als een onderhemd. Je droeg dit kledingstuk dus onder je kleding. Tegenwoordig dragen we een t-shirt ook als bovenkleding. Iedere man draagt in de zomer weleens een t-shirt. De herenshirts van Sloggi voelen zo comfortabel aan dat je die in de zomer wel elke dag wilt dragen!

Wat is het verschil tussen slim fit en regular fit?

Bij de productinformatie van shirts en tanktops van Sloggi zul je regelmatig de termen ‘slim fit’ en ‘regular fit’ tegenkomen. ‘Slim fit’ betekent letterlijk ‘slanke pasvorm’. Een slim fit shirt is vaak smaller en zit strakker om je lichaam heen. Vaak heeft dit model t-shirt ook vrij veel stretch. Zoek je een Sloggi-herenshirt om onder je overhemd of trui te dragen? Dan kan een slim fit herenshirt een goede optie zijn. Kies je in dat geval voor een wijder model, dan valt dit meestal minder mooi. Ook als je een vrij slank postuur hebt en het shirt niet als ondershirt wilt gebruiken, is een slim fit model te overwegen.

‘Regular fit’ betekent simpelweg: ‘normale pasvorm’. Een herenshirt met een regular fit valt losser om je lichaam dan een herenshirt met een slim fit. Dit model valt vrij recht. Veel Sloggi-herenshirts met een regular fit hebben een vrij gangbare pasvorm die bij vrijwel elke man goed staat.

Wat is een singlet?

Een singlet is eigenlijk het zelfde als een tanktop: een t-shirt zonder mouwen dus. Het woord ‘singlet’ is wat meer in onbruik geraakt. Maar het betreffende kledingstuk is nog steeds heel populair. Veel mannen dragen in de zomer een singlet, onder meer tijdens het sporten. Een speciaal singlet voor het sporten noem je ook wel een ‘sporttop’. Zo’n sporttop wordt bij veel sporten gedragen. Onder meer hardlopers, tennissers en basketballers dragen vaak sporttops. Vind jij het dragen van een singlet of sporttop heel prettig? Aarzel dan niet en bestel een comfortabele Sloggi-singlet!

Hemden en shirts van Sloggi voor heren kopen

Heb je hemden, tanktops, shirts of sporttops voor heren nodig? Op Sloggie.be vind je een ruim assortiment hemden, tanktops en shirts voor heren. Bestel jouw gewenste Sloggies online via onze webshop en profiteer van een snelle levering! Onze herenshirts zijn regelmatig in de aanbieding. Wel je geen enkele kortingsactie missen? Meld je dan aan voor onze online nieuwsbrief!