Period pants: menstruatieondergoed van Sloggi

Menstruatieondergoed is een duurzaam alternatief voor tampons en maandverband. Period Pants van Sloggi absorberen zoveel vocht dat je die gerust een aantal uren kunt dragen, tot wel 8 uur lang. Weg met tampons en maandverband! Menstruatieondergoed zit prettiger én is beter voor het milieu! Period Pants van Sloggi is gemaakt van soepel, ademend en stretchy materiaal dat je veel comfort geeft.

Period pants: menstruatieondergoed van Sloggi

Menstruatieondergoed is een duurzaam alternatief voor tampons en maandverband. Period Pants van Sloggi absorberen zoveel vocht dat je die gerust een aantal uren kunt dragen, tot wel 8 uur lang. Weg met tampons en maandverband! Menstruatieondergoed zit prettiger én is beter voor het milieu! Period Pants van Sloggi is gemaakt van soepel, ademend en stretchy materiaal dat je veel comfort geeft.Filter

Veelgestelde vragen

Lees hieronder antwoorden op veel gestelde vragen.

Wat is menstruatieondergoed?

Menstruatieondergoed draag je als je ongesteld bent. Period Pants, oftewel de menstruatiebroekjes van Sloggi, nemen je menstruatievocht op. Dat heeft veel voordelen. Je hoeft heel die tijd geen maandverband of tampons te verwisselen. Hierdoor bespaar je heel wat afval. Menstruatiebroekjes kun je steeds weer opnieuw gebruiken. Je kunt ze gewoon wassen in wasmachine.

Hoe was je menstruatieondergoed?

Period Pants, het menstruatieondergoed van Sloggi, kun je het beste na gebruik uitspoelen met water. Was dit menstruatieondergoed vervolgens in de wasmachine. De meeste Period Pants kun je op maximaal 40°C wassen. Over het algemeen doe je er goed aan om een programma voor fijne was te kiezen.

Hoe werkt menstruatieondergoed?

Menstruatieondergoed neemt veel vocht op. Het ondergoed heeft ook een lekvrije laag, zodat de buitenste laag droog blijft. De ene Period Pant neemt meer vocht op dan de andere. Sommige Period Pants zijn gelijk aan 1 tampon, andere aan 3 tampons en wéér andere aan 4 tampons. Ga je menstruatieondergoed kopen, bedenk dan vooraf hoeveel het menstruatiebroekje moet opnemen. Veel Period Pants hebben een SILVADUR™930 antimicrobiële behandeling ondergaan, zodat je niet te maken krijgt met vieze geurtjes. Heb je blaasproblemen? Ook dán kan menstruatieondergoed ondersteuning geven.

Sloggi Period Pants: enkele voordelen op een rijtje

Misschien vraag je je af wat de voordelen zijn van het gebruik van Sloggi Period Pants. Nou, een heleboel! We noemen er hier een aantal.

Sloggi Period Pants zitten heel comfortabel

Verwacht je dat Sloggi Period Pants oncomfortabel dik zijn? Niets is minder waar. Al nemen Period Pants veel vocht op, tóch zijn deze menstruatiebroekjes zodanig gemaakt dat deze niet heel dik zijn. Dit vanwege het slimme ontwerp en bijzonder goede, vochtopnemende eigenschappen van het gebruikte materiaal. Sommige Period Pants hebben zelfs een verlengd kruisje dat zelfs tot op je rug bescherming biedt.

Je hebt geen last van vieze geurtjes

Ben je bang voor vieze geurtjes? Period Pants hebben een SILVADUR™930 antimicrobiële behandeling ondergaan, waardoor je geen last hebt van vieze geurtjes.

Sloggi Period Pants worden geleverd met een herbruikbare tas

Veel Sloggi Period Pants worden geleverd met herbruikbare tas om gebruikte slipjes in te bewaren. Dat is bijvoorbeeld handig als je op pad gaat.

Sloggi Period Pants zijn ook handig bij urineverlies

Verlies je weleens urine? Ook dan kunnen Sloggi Period Pants ideaal zijn.

Dankzij Period Pants heb je minder afval

Als je kiest voor Sloggi Period Pants, hoef je geen damesverband te kopen. Dit betekent dat je minder afval hebt. Dit is handig voor jezelf. Je hoeft geen damesverband te kopen en je hoeft minder afval weg te gooien. Bovendien werk je op die manier mee aan een schonere wereld. Vind je duurzaamheid belangrijk? Koop dan Sloggi Period Pants!