Beoordeeld met een 8.1 na 3195 beoordelingen

Een comfortabel herenhemd bestellen bij Sloggies

Als u uw kleding wat comfortabeler wilt dragen, kunt u ervoor kiezen een comfortabel herenhemd van Sloggies onder uw kleding te dragen. U draagt dan een hemd, als eerste laag op uw huid onder uw gewone kleding. Het kan zijn dat een overhemd niet zo fijn aanvoelt op de huid. Daarnaast zorgt het dragen van een hemd onder een overhemd er ook voor dat het overhemd langer fris blijft. Uw herenhemd vangt uw nare geurtjes op en reguleert het vocht, waardoor uw overhemd beter zijn kleur behoudt. Lekker voor de wat koudere dagen, want een herenhemd houdt uw lichaamswarmte onder uw kleding. U komt de dag door zonder kou en irritaties!

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende modellen hemden kopen

Dankzij de verschillende modellen in hemden, kunt u een model hemd kiezen dat bij u en uw bovenshirt of overhemd past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hemd of een tanktop. Een tanktop heeft vaak een wat hogere kraag en lijkt op een T-shirt, maar heeft geen mouwen. Een hemd of vest is dan vaak wat lager uitgesneden bij de hals, zodat ze ook niet tevoorschijn komen als u er een wat lager bovenstuk op draagt. Ook de bandjes zijn wat smaller dan bij een tank. Dankzij de verschillende collecties beschikt u over een ruime keuze aan hemden.

Sloggi-hemd: straks wilt u niks anders meer

Een Sloggi-hemd is dan ook zeker uniek. U koopt het samen met een slip of short, zodat het model en de samenstelling hetzelfde aanvoelen. Zo voelt u zich de hele dag door pico bello in uw Sloggi-hemd!