Beoordeeld met een 8.1 na 3195 beoordelingen

Dames boxershorts mogen niet ontbreken in uw kleerkast

Als u graag wat meer stof rond uw billen hebt, dan kunt u het best kiezen voor dames boxershorts. De shorts bieden wat meer ondersteuning ter hoogte van de heupen omdat de zijkanten wat breder zijn dan die van een gewone onderbroek. Doordat ze aan de zijkant wat breder zijn, kruipen ze niet op. De hoogte van de dames boxershorts loopt vaak wel gelijk met die van een gewone onderbroek met het verschil dat dames boxershorts uw billen helemaal inpakken. Soms hebben shorts ook nog korte pijpjes, maar het model kan per collectie wat verschillen qua pasvorm. 

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Verschillende modellen dames boxers

Dames boxers zijn in veel verschillende collecties verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dames boxers uit de Light-collectie, de Light Cotton, Light Ultra Soft, Light Lace en Feel Sensation-collectie. Al die collecties staan bekend om hun onzichtbare werking onder kleding: zelfs de strakste jurk of jeans laat geen sporen van ondergoed zien. Voor extra comfort kiest u dan de Double Comfort Short of de Sensual Fresh Short.

Combineer uw Sloggi-boxer

Alle soorten Sloggi-boxers zijn verkrijgbaar in een collectie waar u ook andere modellen uit kunt bestellen. Zo kunt u de slips afwisselen. Vergeet ook geen bijpassend bovenstuk te bestellen om uw ondergoedoutfit compleet te maken.