Het is weer tijd voor de Sloggi aanbieding!

Ben jij ook fan van Sloggi? Dan is de Sloggi aanbieding jou vast niet onbekend. Twee keer in het jaar vindt de Sloggi aanbieding plaats en shop je extra goedkoop je nieuwe sloggi ondergoed. Maar hoe werkt deze actie nou precies?

Tweejaarlijkse sloggi aanbieding

Zoals gezegd vindt de actie twee keer in het jaar plaats. In de zomerperiode is een sloggi aanbieding en vlak voor de feestdagen. Zo kun je super voordelig je ondergoed aanschaffen om mee te nemen op zomervakantie of in de winter om onder de kerstboom te leggen. Want dat is ook een origineel cadeau!

Hoe werkt de sloggi actie 2021

De sloggi actie 2021 is een landelijke actie en geldt dus bij alle verkooppunten van sloggi ondergoed. De landelijke slogan is 3+1 gratis, waarbij je het vierde artikel gratis krijgt als je er drie voor de volle prijs koopt. Wij geven je gewoon 25% korting op alle sloggi aanbieding producten. Dat is makkelijk! Dan hoef jij niet na te denken hoeveel stuks je in de shoppingbag hebt, want de korting wordt al per stuk verrekend. In de shoppingbag zie je dan ook je actieproducten al met de verrekende korting van de sloggi actie 2021.

Sloggi heren boxershort aanbieding

Sloggi heeft een enorme collectie voor dames, maar wist je dat je ook een sloggi heren boxershort in de aanbieding kunt shoppen? De collectie is weliswaar wat kleiner dan voor dames, maar de heren hebben dan ook enkel een slip of een sloggi heren boxershort uit de aanbieding nodig. Ook voor heren heb je een ruime keuze uit slips, shorts, hemden en shirts!

Ga hier direct naar de sloggi aanbieding:

Dames 

Heren