Beoordeeld met een 8 na 2737 beoordelingen

Betalingsmogelijkheden

Er zijn momenteel 7 betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling. Wilt u weten hoe u een bestelling plaatst, lees hier meer op onze pagina Bestellen. U wordt na het kiezen van een betaalwijze doorgestuurd naar een beveiligd scherm van onze payment provider. Wij werken samen met MultiSafePay en AfterPay.

Overboeking

Indien u kiest voor de betaalwijze ‘overboeking’, dan kiest u ervoor het bedrag zelf over te maken. Dit kan van uw eigen betaalomgeving of eventueel via een papieren bankoverboeking. Dit bedrag maakt u niet rechtstreeks naar ons over, maar naar onze payment provider MultiSafePay. U kunt de gegevens gebruiken die u in uw scherm ziet, op het moment dat u voor een overboeking kiest. U krijgt deze gegevens ook per email toegestuurd. Een overboeking moet worden verwerkt bij uw bank en ook bij MultiSafePay. Zodra de betaling is verwerkt, wordt deze gekoppeld aan uw bestelling. Houdt u dan ook rekening met een langere verwerkingstijd, van circa een dag.

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Hiervoor hoeft u geen creditcard- of bankrekeningnummer in te vullen, want u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord. Uw financiële gegevens worden niet met ons gedeeld. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van Paypal. Voor meer informatie of registratie gaat u naar https://www.paypal.com.

Afterpay

Wilt u liever eerst de artikelen ontvangen om te kijken of ze bevallen en pas daarna betalen, dan kunt AfterPay als betaalwijze kiezen. U wordt doorgestuurd naar de AfterPay pagina, waar u uw gegevens aanvult en akkoord gaat met de betalingsvoorwaarden. 

Zodra de bestelling bij u is geleverd, ontvangt u per email een betaaloverzicht. Deze kunt u direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. U hoeft hiervoor geen account aan te maken bij AfterPay, maar u kunt zich wel aanmelden zodat u bij de volgende betaling met AfterPay . Voor meer informatie over Afterpay gaat u naar https://www.afterpay.nl/nl/.

Bancontant

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontact:

         Dexia

         Fortis 

         ING

         FINTRO

         KBC

         CBC

         AXA Bank

         VDK Spaarbank 

Bancontact was voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash. Voor meer informatie over Bancontact gaat u naar https://www.bancontact.com/nl.

Sofort DIRECT banking

Met deze betaalmethode rekent u veilig en eenvoudig af als u een bankrekening heeft in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en is tevens beschikbaar voor enkele Belgische banken. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving.

Visa en Mastercard

U kunt uw bestelling betalen met uw Visa of Mastercard. Vaak is een aankoop die u betaalt met een Visa of Mastercard verzekerd. U wordt doorgestuurd naar onze payment provider MultiSafePay waar u in een veilige omgeving uw kaartgegevens op kunt geven.